Munkavédelmi cipők hölgyeknek

2021-09-27 Blog

Az ideális munkacipő kiválasztása nehéz feladat. Fontos szempontok, hogy védjen az esetleges sérülésektől, de közben legyen kényelmes és jó kialakítású. Olyan, amiben egész nap bírni lehet a munkát. Nőként ezekhez a kritériumokhoz jön pluszban a szín és a kinézet is, hogy azért mégiscsak passzoljon a munkaruházathoz.

Tovább

Töltse hasznosan a nyarat!

2021-07-15 Blog

Nyáron mindenkinek több szabadideje van, melyet érdemes kihasználni, pláne, ha a ház körüli munkákról és felújításokról van szó. A hosszabb nappalok és a kellemes idő egyaránt kedveznek ezeknek a munkálatoknak.

Mi pedig most még egyszerűbbé tesszük mindezt. Kiemelt ajánlataink között csupa olyan termékre bukkanhat, amire Önnek is szüksége lehet a ház körül.

Tovább

Munkavédelmi termékek hölgyeknek

2021-06-15 Blog

Széles termékkínálatunkkal nem csak a férfiaknak szeretnénk kedvezni. Webshopunkban női vásárlóink is megtalálják a kerti munkához legjobban passzoló munkavédelmi lábbeliket! 

Tudjuk jól, hogy a nőknek még munkavégzés során is fontos a megjelenés. Ezért, ha úgy éreznéd, a rózsaszín nem a te világod, akkor például választhatod lila színben elérhető Puma munkavédelmi bakancsunkat helyette.

Tovább

Jó idő = fárasztó és unalmas kerti munkák sora? Velünk biztosan nem!

2021-05-28 Blog

Legújabb fűnyíróinknak és fűkaszánknak hála nem kell többé a gyorsan növő fű miatt bosszankodnod. Válaszd akkumlátoros RURIS vagy benzines DAC fűnyírónkat és élvezd, ahogy szinte magától megszépítik a gyepszőnyegedet.

Tovább