Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Munkavédelmi cipők hölgyeknek

Az ideális munkacipő kiválasztása nehéz feladat. Fontos szempontok, hogy védjen az esetleges sérülésektől, de közben legyen kényelmes és jó kialakítású. Olyan, amiben egész nap bírni lehet a munkát. Nőként ezekhez a kritériumokhoz jön pluszban a szín és a kinézet is, hogy azért mégiscsak passzoljon a munkaruházathoz.

Ha termékeinket nézegetve téged is a bőség zavara fogott el, akkor tovább olvasva részletesen bemutatjuk női lábbeliinket, hogy biztosan a megfelelő párt válaszd a munkához.

 Engelbert Strauss munkavédelmi cipő 

A neoprénből készült rugalmas bélésű zokniknak köszönhetően, sportos és kényelmes választás a hétköznapokra. A hosszú tartósság érdekében a cipő külső anyaga poliamid szálakból, bevált kötéstechnológiával és TPU -díszítéssel készült. A zárt nyelvű kialakítása miatt nem kell többé attól félned, hogy munka közben a szennyeződés behatol a cipő belsejébe.

   

Ceres munkavédelmi cipő

Kitűnő társ a munkában. Köszönhetően csúszásmentes talpának és szúrásálló védelmének. A sérülések elleni védelem mellett vízálló felsőrésszel véd mindenféle folyadék ellen. Ezt a típust választva nem kell félned többé az olaj és üzemanyag erodáló hatásától sem.

   

Rihanna munkavédelmi cipő

Rihanna munkavédelmi cipőnkhöz az egyéni kényelem érdekében kivehető talpbetét tartozik. Antisztatikus modell, vagyis gátolja a műanyag részek elektromos feltöltődését. Lélegző felsőrésze hagyja, hogy a lábfej megfelelően szellőzzön, miközben a legnagyobb védelemmel óvja viselőjét.

   

BAAK Scarlett női munkavédelmi szandál

A cipő Go Relax gyártási technológiája figyelembe veszi az aszimmetrikus lábujjakat, a láb ízületeit és a sarok geometriáját. Ezen technikai újdonságok szakszerű kombinációjával lehetővé válik a könnyedebb tehermentesített járás. Ez a modell is a BAAK-tól megszokott kiváló minőségű anyagokból, vonzó megjelenéssel és kis súlyával biztosan meggyőzi viselőjét, hogy a legjobb döntés volt ezt a munkavédelmi szandált megvásárolni.

   

Puma Stepper munkavédelmi bakancs

A Puma Miss Safety családjának ezen tagja szintetikus elemekkel ellátott, sima színbőr felsőrészből készült, acél orrmerevítővel. Hajlékony kerámiaszálas (FAP) kivitelezése által talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik. Extrém munkakörülmények mellett is tökéletes védelmet biztosít a 300°C-ig hőálló gumitalp. A komfort és védelem jegyében talpközépen extra megerősítést, a talp hátsó részébe zselés anyaggal kialakított extra kényelmet kapott.

   

Puma Safety női munkavédelmi cipő

A modell felső része varrás nélküli Safety Knit ultrarugalmas textilanyagból készül. A cipő sarkába épített IQCELL párnázott sarokrész hasonlóan működik, akár egy trambulin. Elnyeli az érkező energiát és rugózásnál azonnal visszaadja azt.  Megkönnyítvén így viselőjének az egész napi gyaloglást, talpalást.

   

BAAK Light Sport szandál

Ez a BAAK modell ortopédusok által hitelesített, anatómiailag formált talpbetéttel rendelkezik. S1P védelmi szinttel ellátott, fémmentes szandál. Könnyű kialakítása és lélegző mikroszálas anyaga a hosszú munkanapokat is kényelmessé varázsolja.

 

Te megtaláltad a kedvencedet összeállításunkban? Válogass kedvedre webshopunkból, ahol folyamatosan megújuló készlettel és nagy választákkal várunk. Szerezd be a tökéletes munkavédelmi lábbelit kedvező áron, azonnal raktárkészletről. Kattints ide és szemezgess te is!