Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Széchenyi 2020

 


1. Projekt leírás:

Kedvezményezett neve: LBW HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: LBW HUNGÁRIA Kft. gyakornoki pályázata

Szerződött támogatás összege: 4.362.098 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezési dátuma: 2018.12.21

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-02904

 

 

Az LBW HUNGÁRIA Kft. 2004-ben került bejegyzésre a cégbíróság által. A családi vállalkozás Győr mellett Nyúlon található az Ady Endre utca 6. szám alatt. A fő profilja gyémántvágó szerszámok, kézi szerszámok, kötőelemek, karbantartási anyagok, munkavédelmi anyagok, tömítések, csapágyak, irodaszerek, higiéniai termékek forgalmazása üzletkötők segítségével vállalatok részére. Jelenleg fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelmével foglalkozik.

A vállalkozás Nyúlon található székhelyén a gyakornoki program keretében 1 fő kereskedelmi gyakornokot vettünk fel, különböző adminisztrációs feladatok elvégzésére. A végzettségét tekintve az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott 312150200103111 azonosító számú népi bőrműves megnevezésű végzettséggel rendelkező fiatal foglalkoztatásának megvalósítására került sor. A vállalkozás 2018.03.20-án kötött szerződést a munkavállalóval, akit egyúttal bevontunk a GINOP-5.2.4-16 gyakornoki pályázatba. A gyakornoki kapcsolattartó (mentor) szerepét az LBW HUNGÁRIA Kft. részéről Varga Anita töltötte be. Több éves vezetői tapasztalata, ügyfelekkel való kapcsolattartási gyakorlata alapján lett felkérve e pozíció betöltésére.

A vállalkozás jelenleg még nem rendelkezik komolyabb vállalatirányítási rendszerrel, így az adminisztrációs feladatok többnyire papírmunkában öltenek testet. A gyakornok feladatköréhez tartozott a vevői ajánlatok előkészítése, kereskedelmi gyakornoki feladatok ellátása, szállítói megrendelések, ajánlatkérések, előkészítése bekérése, akciós ajánlatok készítése, web áruház karbantartása, irattár gondozása és egyéb feladatok, amivel az ügyvezető megbízza. A cég meglévő irodájában, egy önálló munkaállomás kialakítására került sor, ami a gyakornok feladatai elvégzéséhez szükséges eszközökkel lett felszerelve. A projekt keretén belül biztosítva lett egy saját laptop, irattartó szekrény, valamint a munkavégzéséhez megfelelő méretű tárgyalóasztal és székek.

A gyorsabb, pontosabb munkavégzés érdekében egy modern, 2400MHz-es, 8GB RAM-os, Intel Core i7-7600U számítógép vásárlására került sor, amihez Windows 10 Pro operációs rendszer, illetve Microsoft Office 2016 Home & Business csomag párosult. Az eszköz magas fokú működéséhez egy Dell Dokkoló egység WD15 180W AC adapter is beszerzésre került. A számítógép megfelelő hátteret biztosít az elektronikus munkavégzéshez, kereskedelmi tevékenység támogatásához, illetve a webáruház karbantartásához.

A komplett irodarész kialakításához, tároló rekeszekre is szükség volt. A megrendelésekből, ajánlatkérésekből, szállító levelek kezeléséből keletkező papírok rendszerezésére zárható iratszekrény beszerzése lett. Egyrészt beszerzésre került egy hidegen hengerelt acéllemezből készült kétajtós tároló szekrény belső zsanéros, melynek ajtói 110°-ig nyithatók. Az áthelyezhető polcok 25mm-es osztásközzel rendezhetőek, igény szerint. Másrészről 4 darab ALB-Bahama BHP 114 irodai polc.

A tárgyaló asztal egyrészt az üzletkötések, megbeszélések helyszínéül szolgál. A kereskedelmi gyakornok ezeken a tárgyalásokon szintén részt vett, mint megfigyelő, illetve segítő. Így a gyakornoki ideje alatt megszerzett tapasztalatot, illetve tudásból kereskedelmi munkatársként sokat fog profitálni. Másrészt pedig hiányzik az irodából egy megfelelő méretű egybefüggő felületet, ahol a nagyobb időszakos papírmunkánk elvégezhetőek. A havi, negyedéves, illetve éves zárások, összesítések során minden irat lekerül a polcokról és összegzésre kerül. Jelenleg a vállalkozás nem rendelkezik megfelelő méretű asztallal, így különböző bútorokon, illetve több esetben a földön kerül kiterítésre a szakmai anyag. Ennek felszámolása komoly előrelépést jelentett a vállalkozás számára, mind precizitás, mind pedig gyorsaság szempontjából.

Az asztalhoz 6 darab szék került beszerzésre, mely lehetőséget biztosít nagyobb, akár több oldalú tárgyalások lefolytatására is. A klasszikus stílusú favázas székek kárpitozott ülőfelülettel és háttámlával rendelkeznek. Visszafogott, ízléses megjelenése miatt ideális választás hagyományos irodák bútorzatának kiegészítésére.

 

A projekt célja, hogy a gyakornoki program végére, olyan tudást sajátítson el a munkavállaló a cégnél, melyet később minden kisebb, nagyobb vállalatnál alkalmazni tudjon. Ugyanakkor elsődlegesen nem a piac más szereplőinek szeretnénk munkaerőt képezni, hanem amennyiben az elvárásoknak megfelelően beválik a gyakornok, a kötelező tovább foglalkoztatására perióduson túl szeretnénk, ha a cég fiatalos csapatát erősítené. Így a pályázat adta lehetőségeket kihasználva egy jól képzett, a cég működésével tisztában lévő munkavállalót szeretnénk állományba venni, aki a további munkavégzéséhez szükséges tárgyi feltételekkel már rendelkezik.

  

 

 

 

2. Projekt leírása:

Kedvezményezett neve: LBW HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: LBW HUNGÁRIA Kft.  "Napelemes megújuló energia pályázata"

Szerződött támogatás összege: 1 500 000.-Ft

Projekt befejezési dátuma: 2020.10.08.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19

A projekt költségvetése: 3 682 523 Ft, a saját forrás összege: 2 182 523 Ft, a vissza nem térítendő támogatás összege pedig: 1 500 000 Ft.

A támogatás mértéke 40,73%.


A projekt az eredeti célkitűzéseknek megfelelően sikeresen és eredményesen megvalósult.

 

 

Az LBW HUNGÁRIA Kft. a GINOP-4.1.3-19 kódszámú pályázat keretében a főtevékenységéhez (4674 ’08 Fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelme) kapcsolódó energiaszükségletének egy részét szeretné megújuló energiával kiváltani. A 7,5 kWp-s teljesítményű napelemes rendszer megközelítőleg a szükséges árammennyiség közel egészét le tudná fedni, mely a cég még eredményesebb üzemeléséhez járulna hozzá. A befektetés révén csökkenne a vállalkozás anyagi jellegű ráfordítása, ezzel arányosan pedig növekedhetne a profitja. Az így keletkező extra nyereséggel való gazdálkodás lehetőséget biztosítana arra, hogy a szervezet a közeljövőben nagyobb termékszortimentet is kialakíthasson, így javítva a kereskedelmi tevékenységének minőségét. Maga a rendszer létesítése 25 darab AXITEC 300 Wp napelemekből, 1 darab SolarEdge P300-5R M4M típusú inverterből és a hozzá kapcsolódó egyéb elemekből állna (tartószerkezet, kábelezés, csatlakozók, hálózat kiépítés díja).

 

 

 

 

3.

Projekt leírása:

Kedvezményezett neve: LBW HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe:  „Új szolgáltatás bevezetéséhez kapcsolódó technológiai beruházás az LBW HUNGÁRIA Kft-nél"  

Szerződött támogatás összege: 10.000.000.-Ft

Projekt befejezési dátuma: 2022.01.20.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04587

A projekt költségvetése: 14.717.317.-Ft, a saját forrás összege: 4.717.317.-Ft, a vissza nem térítendő támogatás összege pedig: 10.000.000.- Ft.

A támogatás mértéke 67,95%.


A projekt az eredeti célkitűzéseknek megfelelően sikeresen és eredményesen megvalósult.

Az LBW HUNGÁRIA Kft célja tevékenységi körének bővítése mint a vállalatok és a magánfelhasználók részére egy a piacon újdonságnak számító XXI.századi textilnyomtatási technológia bevezetése. 

Ehhez a technológiai fejlesztéshez pályáztuk meg a Gazdaságfejlesztési  és Innovációs Operatív Programot melyet a Pénzügyminisztérium hírdetett meg mint támogató 2020.11.18-án a Hátrányos helyzetű kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására.

2021.11.09-én az LBW HUNGÁRIA Kft pályázatot nyújtott be melyet támogatásra alkalmasnak minősítettek. Az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: LENOVO laptop, Pretreatmaker IV. előkezelőgép, HP-45-NA Hőprés, KIH 70 200 Hőalagút, GTX PRO BULK Digitális Textilnyomtató.

A technológiai fejlesztéseket köszönjük Magyarország Kormányának ezzel a fejlesztéssel az LBW HUNGÁRIA Kft fejlődni fog. 

Néhány kép a beszerzett termékekről: