Puma munkavédelmi újdonság

Puma Rush 2.0 Mid S1P munkavédelmi cipő újdonság 

Puma Rush 2.0 Mid munkavédelmi cipő újdonság az LBW Hungária Kft-nél. Minden méret  azonnal raktárról a készlet erejéig.
A munkavédelmi cipőkről általában egy nehéz, kényelmetlen robosztus, olykor kifejezetten csúnya lábbeli jut eszünkbe. Az ISM Németország egyik nagy munkavédelmi cipő gyára, ahol fontos a külső és a belső kialakítás.

 

A Puma hű maradt önmagához és munkavédelmi cipőknél is hozta a tőle megszokott sportos és áramvonalas külsőt.

Ebből adódóan ezeket a munkavédelmi cipőinket kifejezetten azon vásárlóinknak ajánljuk, akik nem szeretnének lemondani a sportos-, fiatalos megjelenésről munkahelyükön sem. Puma Rush 2.0 Mid férfiak lábára tervezett munkavédelmi cipő az új Motion család tagja, melynek megjelenése kifejezetten sportos-, energikus.

Üvegszál erősítésű kompozit orrborítása nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és lényegesen könnyebb, mint acélból készült társai, antisztatikus és jó hőszigetelő egyben.

A kerámia bevonattal ellátott rostokból készült rugalmas behatolásgátló középtalp védi a lábakat teljesen a behatoló tárgyaktól.

A nyílt cellás poliuretán hab elvezeti az izzadságot, a nedvességet távol tartja a lábtól, kombinálva az antibakteriális szövetből készült borítással, mellyel kellemes klímát biztosít a lábaknak. Mint minden talpbetét, ez is állandó párnázást nyújt anélkül, hogy elveszítené a cipő élettartamát meghosszabbító rugalmasságát, támogatja a talpat a természetes gördülő mozgásban.

A legfeljebb 300 ° C hőálló, csúszásmentes gumi talp (HRO, SRC) minden lépésnél biztonságot nyújt és rendkívül tartós. Az RUSH 2.0 MID-nél a nyelv és cipő összekötésénél lévő szokásos porzsákot a nyújtható szövetből készült gallér váltja fel. Ez az anyag optimális alkalmazkodóképességet biztosít minden mozgáshoz és lehetővé teszi a könnyű belépést. Az anatómiai forma hosszanti íves támasztékkal védi az ízületeket és a szalagokat a sérülésektől.

A Puma Rush 2.0 Mid munkavédelmi cipő teljesen fémmentes. Védelmi osztály S1P
Gyártói cikkszáma: PUM-633870

A szavatosság 24 hónap a cipőnél a Magyar Törvények szerint.