Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Munkavédelmi termékek hölgyeknek

Széles termékkínálatunkkal nem csak a férfiaknak szeretnénk kedvezni. Webshopunkban női vásárlóink is megtalálják a kerti munkához legjobban passzoló munkavédelmi lábbeliket! 

Tudjuk jól, hogy a nőknek még munkavégzés során is fontos a megjelenés. Ezért, ha úgy éreznéd, a rózsaszín nem a te világod, akkor például választhatod lila színben elérhető Puma munkavédelmi bakancsunkat helyette.

BAAK Scarlett rózsaszín női munkavédelmi szandálunk Normál méretezésben kapható, így nem kell a cipőhosszt méregetned, vagy az egyes szabványméretek közt váltogatnod. A BAAK Scarlett női munkavédelmi szandál sportos biztonsági szandál, amely kényelmes illeszkedéssel kifejezetten a női lábakra lett fejlesztve. Ez a modell is a BAAK-tól megszokott kiváló minőségű anyagokból, vonzó megjelenéssel és kis súllyal készült. Garantáltan meggyőz téged is arról, hogy a legjobb döntés volt ezt a munkavédelmi szandált megvásárolni.

 
 

A PUMA Stepper Női védőbakancs A márka Miss Safety termékcsaládjának tagja. Ez a védőbakancs teljes biztonságot nyújt viselőjének bármilyen terepen járjon is. Acél orrmerevítővel és ehhez tartozó plusz extra TPU orrborítással van ellátva. Nem mellesleg pedig FAP (hajlékony kerámiaszálas) talpátszúrás elleni védelemmel is rendelkezik. Extra nedvszívó és légáteresztő rétege mellett ez a modell még egy plusz IQ.Cell fejlesztéssel is büszkélkedhet, mely a talp hátsó részébe épített zselés anyaggal teszi még kényelmesebbé a viseletét.

Ha pedig egy mindenhez passzoló cipőt keresel, akkor íme Loly női félcipőnk amely fekete művelúr felsőrészének köszönhetően minden szettel jól kombinálható. A munkák során lábfejed védelmét kompozit orrvédő és kevlár talpátszúrás elleni talplemez biztosítja, egy csúszásmentes PU talppal kiegészítve. A kényelemről sem kell lemondanod. A kényelmi talpbetét biztosítja, hogy egész nap komfortosan érezd magad Loly női félcipőnkben.

A nyári hőségben mindenkinek jól jön egy nyitottabb munkavédelmi cipő. PUMA Spring Női védőszandálunk nyitottsága mellett BreathActive extra légáteresztő és nedvszívó talpbetéttel lett kialakítva, hogy a nyári melegben is kényelmes legyen viselni. A sérülések elkerülése végett talpközépen extra megerősítést kapott, a 300°C-ig hőállóngumitalp mellé.

Egy kis kedveskedés női vásárlóink felé Avocet virágmintás kertész kesztyűnk, mely nem csak a horzsolásoktól és apró vágásoktól védi meg a kezet, de még közben csinosan is mutat ez az apró eprekkel és virágokkal díszített kesztyű.

Plusz apróság női vásárlóink részére, a 18 mm-es rózsaszín fémházas Extol Lady szike, melynek hála nem kell többé  a szépen megfestett körmeidet tönkretenned csomagolások bontogatása közben.