Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Jó idő = fárasztó és unalmas kerti munkák sora? Velünk biztosan nem!

Legújabb fűnyíróinknak és fűkaszánknak hála nem kell többé a gyorsan növő fű miatt bosszankodnod. Válaszd akkumlátoros RURIS vagy benzines DAC fűnyírónkat és élvezd, ahogy szinte magától megszépítik a gyepszőnyegedet.

A nehezebben hozzáférhető helyekhez pedig kiváló megoldást nyújt DAC benzines fűkaszánk, amely kétkaros hevederével és ergonomikus fogantyúival megkönnyíti számodra a munkát. Szegélynyíráshoz pedig válaszd kiváló RURIS elektromos szegélynyírónkat és varázsold percek alatt még gyönyörűbbé udvarodat.

Számolj le a magas gyepréteggel kiváló fűnyíróinkkal és a precíz munkavégzést segítő fűkaszánkkal karöltve. Rendeld meg bármelyik terméket, mi most ingyenesen házhoz szállítjuk neked!

DAC benzines fűnyíró

RURIS akkumulátoros fűnyíró

DAC benzines fűkasza

RURIS elektromos szegélynyíró


Ugye nem feledkeztél el a gyümölcsfák lepermetezéséről sem? Óvd meg őket a kártevőkkel és a növényeket érintő minden betegséggel szemben! Használd hozzá strapabíró akkus RURIS permetezőnket. Ugyanakkor magadról se feledkezz meg és minden permetezéshez használj megfelelő védőfelszerelést, hogy a káros vegyszerekkel még csak véletlenül se érintkezz. Webshopunkon elérhető permetező szettünk a te biztonságodhoz szükséges minden kiegészítőt tartalmaz. Találsz benne fülvédőt, védőmaszkot, szemüveget és egy teljes munkaruhát is.

 

Akkus RURIS permetező

Permetező szett


Ugye, hogy nem is olyan rossz a kerti munka, ha a megfelelő gépekkel dolgozik az ember? Sőt, ha még kényelmes öltözetben is teheted mindezt!

Csak, hogy még jobban ösztönözzünk a kerti munka elvégzésére, most akciósan beszerezheted a népszerű Top Ice Blue munkavédelmi cipőnket! Sportos kivitelezésének és memóriahabos talpbetétének köszönhetően akár egész nap kényelmesen dolgozhatsz benne. Stílusos, hasított bőrből és gyöngyvászonból készült kialakítása pedig a megjelenésedet is azonnal feldobja majd.

 

Top Ice Blue munkavédelmi cipő

 

Te már beszereztél minden szükséges gépet és felszerelést a munkához? Akkor irány a kertbe, hiszen ideje munkához látni!