Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

BAAK Go&relax

Az emberi láb egy mestermű, tartsuk biztonságban a biztonsági cipőinkben.  A BAAK® go & relax rendszernek köszönhetően a lábad természetesen és biomechanikailag helyesen mozoghat. Ez nem csak szuper kényelmes, hanem egészséges is.

BAAK®

A munkavédelmi cipő forradalma

A hagyományos lábujj védők természetellenes alakjának köszönhetően a lábujjak minden lépéstől természetellenesen hajlanak. Sok esetben a talp is nagyon merev. Ez korlátozza a lábujjak ízületeinek mozgását.

 

Az emberi láb egy mestermű,

... tartsuk biztonságban a biztonsági cipőinkben. A BAAK® go & relax rendszernek köszönhetően a lábad természetesen és biomechanikailag helyesen mozoghat. Ez nem csak szuper kényelmes, hanem egészséges is.

 

Innovatív rendszerünk

... kifejezetten azok számára készült, akik biztonsági cipőt viselnek naponta több órán keresztül. A természetes és funkcionális lábterhelés különösen fontos ezen emberek számára.

 

 

A BAAK® go & relax

  • csökkenti az osteoarthritis kockázatát a térdben
  • javítja a törzs testtartását
  • csökkenti a hátsó izmok és a gerincoszlop terhelését

Az "alulról felfelé" stratégia, vagyis minden ami a lábra épül annak rendben kell lennie!

 

A hagyományos munkavédelmi cipőknél

A lábujjak az egyenes lábujj védő miatt természetellenesen hajlanak. Ráadásul a merev talp korlátozza a lábujjak ízületi mozgását. A két külső lábujj így nem szerepel a gördülő mozgásban. Ez a lábizmok, inak és szalagok rossz terheléséhez vezethet. Ez komoly következményekkel jár a lábdinamikára és a test statikára egyaránt.

 

 

 

Három gondolat

A három funkcionális elem révén a BAAK® munkavédelmi cipők go & relax rendszerében mind az öt lábujj a gördülő mozgásban van. A gyaloglás során a terhelés optimálisan eloszlik az összes kijelölt izomra és ízületre. A BAAK® go & relax egy egyedülálló összetevő kombinációból áll, amely természetes mozgást tesz lehetővé. Ez biztosítja az egészséges lábakat, ami így optimális terhelés elosztást biztosít az izomzatra és a csontokra.

 

1. Aszimmetrikus
lábujj-védő

A BAAK ® flex sapka biztosítja a lábujjak funkcionálisan helyes hajlítását, és így nyugodt járást.

 

2. Biomechanikusan
optimalizált flex zóna

A talpba illeszkedő BAAK® Flexzone lehetővé teszi az összes ízület természetes és funkcionális hajlítását.

 

3. Biomechanikus H kapcsolóelem

A talpba beépített BAAK® H csatlakozóelem rugalmasan összekapcsolja a lábfejet és a sarkat, támogatja a lábujjak helyes helyzetét, szabályozza és biztosítja a stabilitást.