Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Albatros a komfortos munkavédelmi lábbeli

Albatros munkavédelmi lábbeli a tökéletes választás.

Prémium német minőségű védelem, kényelem, design.

albatros_munkavédelem_lábbeli

Az összes Albatros termék egy nemzetközi, védőfelszerelésekre és munkaruházatra specializálódott csapat által lett megtervezve.

Albatros- "powered by function" egyet jelent az Albatros minőséggel, kényelemmel, funkcionalitással és designnal.

A design mellett a beépített technológiák is egyediek: Az üvegszálas orrmerevítő és a kerámiaszálas talpbetét teljes fémmentességet garantál. Könnyű szerkezetük, rugalmas talpkivitelezésük,FAP® kompozit talpátszúrás elleni védelem és az anatómiailag kialakított comfit®AIR talpbetét, TPU sarokmegerősítés, TPU orrborítás. DUAL.IMPULSE talpszerkezet, mind-mind a talp maximális védelmét szolgálja. A cipők természetesen egyaránt csúszásmentesek és hőállóak, gyorsfűzős rendszerrel van ellátva. További extrák: ESD, extrém könnyű súly, lélegző belső bélés.

Az egyedi Elastic Fit technológia lehetővé teszi, hogy a viselő lábán található zokni-szerű illesztés garantálja a tökéletes mozgás szabadságát, kényelmet és az optimális védelmet a por, szennyeződés vagy apró részek behatolása ellen.


Fitframe® egyszerrre garantál innovatív kivitelt, nagy funkcionalitást és alacsony súlyt. A cipők felső részén lévő megerősítő elemek varrás nélkül vannak összeillesztve. Rugalmasan támasztják alá a lábat, légáteresztő textíliákkal kombinálva az optimális kényelem érdekében.

Továbbá nagy ellenállást, alkalmazkodóképességet, tökéletes illeszkedést, nagyobb stabilitást és támogatást nyújt. A kis súly ugyanakkor kellemes viselési kényelmet is kínál.


Az XTS Trail cipők optimális párnázást, tapadást, stabilitást és védelmet nyújt bármilyen szélsőséges terepen, legyen az sáros, nedves vagy csúszós.

Legyél a munkahelyeden is divatos, válaszd a sportos kinézetet, vagy válaszd a hagyományos praktikus változatot ami az Albatros Endurance.

Albatros Viale Black Low O1 HRO SRC munkavédelmi cipő

 

Albatros Endurance Low S3 SRC munkavédelmi cipő 41 641350-41


Jellegzetessége üvegszálas orrmerevítővel és kerámiaszálas talpbetéttel ellátott Albatros védőcipő. Olajozott teljes bőrből készült. Csúszásmentes és olajálló dupla PU talppal. S3 védelmiszint garantálja a lábak maximális védelmét ráesés, átszúrás és nedves vizes közben való munkavégzésre is kiválóan alkalmas.Ez a termék is a német minőséget képviseli testvér márkája a Puma. Előnye, hogy amíg a Puma munkavédelmi lábbelinek kell a névhez méltóan a sportosságot képviselni, úgy az Albatros termékcsalád a szélesebb lábú munkás ember cipő ideálja. Ezért inkább a "munkás" lábra az Albatrost ajánljuk.