Puma munkavédelmi szandál Neodyme Green Low S1P 40

Puma_Neodyme_Green_Low_munkavedelmi_szandal_644300.jpg
Puma munkavédelmi szandál Neodyme Green Low S1P 40
29 150 Ft
22 953 Ft + Áfa
Cikkszám: 20386
Puma Neodyme Gree munkavédelmi szandál, S1P védelmi szinttel. Puma munkavédelmi lábbelik nagy választékban, kedvező áron, folyamatosan megújuló készlettel, azonnal raktárról.
A munkavédelmi cipőkről általában egy nehéz, kényelmetlen robosztus, olykor kifejezetten csúnya lábbeli jut eszünkbe.
A Puma hű maradt önmagához és munkavédelmi cipőknél is hozta a Tőle megszokott sportos és áramvonalas külsőt. Ebből adódóan ezeket a munkavédelmi cipőinket kifejezetten azon vásárlóinknak ajánljuk, akik nem szeretnének lemondani a sportos-, fiatalos megjelenésről munkahelyükön sem.
Folyamatos kényelem hosszú munkanapokon. A fémmentes Neodyme Green LOW a TECHNICS LINE család szandálja.
Jellemzője a nagy rugalmasság és a figyelemre méltó könnyű szerkezet. Ezt a természetes FLEXMOTION Ž egyedülálló architektúra biztosítja, mely a "természetes futás" koncepciót ötvözi a legújabb biztonsági cipő technológiával.
A tartós mikroszálak ESD jellemzőivel rendelkező S1P biztonsági szandál rendkívül hajlékony kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik. A behelyezett különböző sűrűségű, kétfázisú habosított poliuretánból készült talpazat elnyeli a rezgéseket ezáltal stabilitást és kényelmet biztosít a lábnak, akár hosszú órákon keresztül. A sarok területének emelkedése, valamint a hosszirányú ív támogatása javítja a tartást, ezen kívül a láb természetes helyzetét, a nyomáscsökkentést és az izomzat séta közbeni stimulációját biztosítják. A speciálisan kialakított talp profil garantálja a lehető legjobb tapadást, különösen a sima ipari padlón.
Gyártói cikkszáma: PUM-644300

Ingyenes szállítás

Vásárolj még 40 000 Ft összegért az ingyenes szállításhoz
Alapár 29 150 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Mentett szűrők

A beállított szűrőket elmentheti. Később ezeket visszatöltheti vagy akár mobil eszközein is böngészhet kedvére az új termékekből.

Hírlevél