Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Puma munkavédelmi cipő Rush 2.0 Mid S1P 42

Puma_633870_munkavedelmi_cipo_Rush_LBW.jpg
Puma munkavédelmi cipő Rush 2.0 Mid S1P 42
39 684 Ft
31 247 Ft + Áfa
Cikkszám: 19776
Lábbeli mérete
42
Cipő
S1P
Puma Rush 2.0 Mid munkavédelmi cipő. Puma munkavédelmi lábbelik nagy választékban, kedvező áron, folyamatosan megújuló készlettel, azonnal raktárról.
A munkavédelmi cipőkről általában egy nehéz, kényelmetlen robosztus, olykor kifejezetten csúnya lábbeli jut eszünkbe.
A Puma hű maradt önmagához és munkavédelmi cipőknél is hozta a Tőle megszokott sportos és áramvonalas külsőt. Ebből adódóan ezeket a munkavédelmi cipőinket kifejezetten azon vásárlóinknak ajánljuk, akik nem szeretnének lemondani a sportos-, fiatalos megjelenésről munkahelyükön sem.
Puma Rush 2.0 Mid férfiak lábára tervezett munkavédelmi cipő az új Motion család tagja, melynek megjelenése kifejezetten sportos-, energikus.
Üvegszál erősítésű kompozit orrborítása nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és lényegesen könnyebb, mint acélból készült társai, antisztatikus és jó hőszigetelő egyben.
Kerámia bevonattal ellátott rostokból készült rugalmas behatolásgátló középtalp védi a lábakat teljesen a behatoló tárgyaktól.
A nyílt cellás poliuretán hab elvezeti az izzadságot, a nedvességet távol tartja a lábtól, kombinálva az antibakteriális szövetből készült borítással, mellyel kellemes klímát biztosít a lábaknak. Mint minden evercushionŽ talpbetét, ez is állandó párnázást nyújt anélkül, hogy elveszítené a cipő élettartamát meghosszabbító rugalmasságát, támogatja a talpat a természetes gördülő mozgásban.
A legfeljebb 300 ° C hőálló, csúszásmentes gumi talp (HRO, SRC) minden lépésnél biztonságot nyújt és rendkívül tartós.
Az RUSH 2.0 MID-nél a nyelv és cipő összekötésénél lévő szokásos porzsákot a nyújtható szövetből készült gallér váltja fel. Ez az anyag optimális alkalmazkodóképességet biztosít minden mozgáshoz és lehetővé teszi a könnyű belépést.
Az anatómiai forma hosszanti íves támasztékkal védi az ízületeket és a szalagokat a sérülésektől.
A Puma Rush 2.0 Mid munkavédelmi cipő teljesen fémmentes.
Gyártói cikkszáma: PUM-633870


Alapár 39 684 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Mentett szűrők

A beállított szűrőket elmentheti. Később ezeket visszatöltheti vagy akár mobil eszközein is böngészhet kedvére az új termékekből.

Hírlevél