Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett. Vásárolj még 50 000 Ft

összegért az ingyenes szállításhoz, minimum rendelési érték br. 5.000 Ft!

Celloxin fehér 100 festék 0,75l

celloxin_feher_lbw.jpg
Celloxin fehér 100 festék 0,75l
6 715 Ft
5 287 Ft + Áfa
Cikkszám: 11377
Alkalmazási terület:
Ipari gépek, berendezések, ipari tartályok fémfelületeinek és kevésbé igénybevett kültéri fémfelületek bevonására alkalmas zománcfesték, amely kizárólag a szakipar számára kerül forgalomba.
Mérsékelt (max. 60°C) és nem állandó hőhatásnak kitett ipari létesítmények felületeinek bevonására is használható.
Felhasználás:
A megfelelő hígító alkalmazásával különböző módszerekkel (szórással, mártással, ecseteléssel) hordható fel az alapozott felületre.

Alapozó festés előtt a fémfelületet oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. Az előkészített (oxidmentesített és zsírtalanított), esetleg előkezelt fémfelületet alapozni kell.
Alapozó festés céljára az igényektől függően kell a megfelelő festéktípust megválasztani. Acélfelületekre Rapid cinkkromátos alapozó, illetve Rapid korróziógátló alapozó, használatát javasoljuk.
Könnyűfémfelületeket, zsírtalanítást követően Primer korróziógátló alapozóval célszerű előkezelni.
Az átszáradt, alapozott felület tapaszolása Nitro késtapasszal, vagy Neoplaszt késtapasszal egyaránt történhet. A szórótapasz réteg csiszolása után kb. 1:1 arányban hígított Celloxin zománcot 3-5 egyenletes vékony rétegben kell felszórni. Az első réteget „ködölve” ajánlatos felhordani. Az egyes rétegeket felváltva, hossz- és keresztirányban kell felszórni, rétegenként 30 perc száradási idő közbeiktatásával. Az utolsó bevonatréteg csiszolása, illetve polírozása előtt legalább 12 óra száradási időt kell biztosítani. A bevonat csiszolására kb. 400-as jelű csiszolópapír szolgál. Nedves csiszolást kell végezni.
A Celloxin nitrozománc előkészített (mechanikailag, esetleg kémiailag megtisztított és pórustömített) fafelületen is alkalmazható. Ecseteléshez Celloxin hígító 104 ajánlott.

Alapár 6 715 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Mentett szűrők

A beállított szűrőket elmentheti. Később ezeket visszatöltheti vagy akár mobil eszközein is böngészhet kedvére az új termékekből.

Hírlevél