Töltse hasznosan a nyarat!

Nyáron mindenkinek több szabadideje van, melyet érdemes kihasználni, pláne, ha a ház körüli munkákról és felújításokról van szó. A hosszabb nappalok és a kellemes idő egyaránt kedveznek ezeknek a munkálatoknak.

Mi pedig most még egyszerűbbé tesszük mindezt. Kiemelt ajánlataink között csupa olyan termékre bukkanhat, amire Önnek is szüksége lehet a ház körül.

Yato akkus fúrócsavarozónk gyorsabbá tesz minden munkát. Nem kell többé csavarhúzó után kutatni a ház körül, elég, ha ez az akkus fúrócsavarozó kéznél van és egy szempillantás alatt a helyére kerül a csavar. Yato akkus fúrócsavarozónkat most ajándék fúrókészlettel adjuk.
Még egy hasznos szerszám otthonra: az AEG ütvefúró, amelynek kompakt és erőteljes 750 wattos motorja 3000 fordulat megtételére képes percenként. IMB Beépített Fém Blokk Technológiája a kiváló terhelhetőséget és a stabilitást, míg mikrobarázdált gumibevonatú fogantyúja a kiváló tartást biztosítja. AEG ütvefúrónkhoz most szintén ajándék fúrókészlet jár.
Hikoki Hitachi sarokcsiszolónk kategóriájában a legkisebb markolatú a világon, mindössze 202mm. Így mindamellett, hogy praktikus megoldást nyújt majd a ház körül, még a helyigénye sem fog zavarni senkit. Emellett kiváló motorhűtéssel, alacsony zajszinttel és hatásos porvédelemmel is el van látva ez a kis gépezet.
 A nyári szabadidőben egyszer csak eljön az ideje előkészíteni a téli tüzelőfát. Ehhez jó társ lehet a Hikoki Hitachi láncfűrész. Ez egy tökéletesen kiegyensúlyozott, erőteljes hátsó motorral felszerelt láncfűrész. Puha markolattal és túlterhelés elleni védelemmel ellátva.
A jó munkához elengedhetetlen egy kényelmes cipő. BAAK light cipőnk kivehető, anatómiailag formált, ortopédus által hitelesített talpbetéttel kapható. S1P védelmi szintje pedig garantálja a kisebb munkabalesetek elleni védelmet.